Monika Földešiová Rôzne Tlačové správy

Čo s deťmi počas veľkonočných prázdnin? Tento denný tábor v Nitre si zamilujú! + VIDEO

Vybláznia sa, zašportujú si, zrelaxujú a večer padnú vyšťavení rovno do postele. Sen nejedného rodiča. V Nitre štartuje skvelý denný tábor, o ktorom sa oplatí si prečítať.

Ilustračný obrázok k článku Čo s deťmi počas veľkonočných prázdnin? Tento denný tábor v Nitre si zamilujú! + VIDEO
12
Galéria
Zdroj: TASR

Ak počas veľkonočných prázdnin (štvrtok a utorok, pozn. red.) musíte pracovať a neviete, kam s deťmi, máme pre vás jedno lákadlo. Fit-wellness denný tábor. Pre deti tá najlepšia príležitosť, ako zo seba dostať všetku prebytočnú energiu a zamilovať si pohyb.

„Učíme deti návyky k pravidelnému stravovaniu aj pohybu a vysvetľujeme im, prečo je pre nich dôležité venovať sa športu a hýbať sa. Samozrejme, 2 dni nestačia, aby si deti návyky osvojili, ale je to základ. Pokiaľ sa to spraví ešte aj zábavnou alebo zážitkovou formou, je to ďalší krok k tomu, aby sa k tomu priblížili. A netreba zabúdať, že je to aj na rodičoch,“ tvrdí fitnes trénerka a autorka fit-wellness tábora v Nitre Rastislava Godálová.

Denný fit-wellness tábor sa bude konať 13. a 18. apríla od 8:00 do 15:00 hod. v priestoroch VIP Fitness štúdia v Nitrianskych Hrnčiarovciach. Tábory sú pre deti od 5 do 15 rokov.

Deň začínajú deti cvičením a hrami, počas desiatej si trochu oddýchnu a pred obedom sa ešte poriadne vyšťavia (podľa počasia) v prírode. Nasleduje obed, chvíľka oddychu a buď zážitok v podobe bowlingu, sauny, návštevy parku, … alebo ich čakajú znova hry, súťaže a strečing.

Skúsenosť z uplynulých denných táborov im ukázala, že deti by sa mali deliť aj do vekových kategórii. V čom sa to bude líšiť? RasťaGodálová vysvetľuje, že jedine v intenzite. „Predsa len tie menšie detičky vládzu menej, aj tá koordinácia a sila oproti starším sú menšie. Pokiaľ ale ide o relax a výlety, tam je to samozrejme jedno.“

Skupiny vedú vždy minimálne dvaja dospelí – učiteľ a kvalifikovaný tréner. „V dnešnej dobe vidno pohybu u deti menej a menej a s hlavami zväčša sklonenými nad mobilmi,“ pokračuje. A práve jedlo je podľa nej veľkým spúšťačom hyperkativity detí.

Dobrá správa pre rodičov! Fit-wellness denné tábory budú aj počas letných prázdnin, na ich celkovom koncepte sa už pracuje. Prezradiť vám môžete len to, že budú tematické a deti sa budú učiť základy takmer každého športu, od cyklistiky až po golf, o zvieratách pri návšteve ZOO i o pamiatkach na prechádzkach.O zá­žitky teda nebude núdza…

Do fit-wellness tábora počas Veľkej noci sa môžete prihlasovať na tel. číslach 0905 890 677 alebo 0905 867 930. Cena na dieťa/deň je 20 eur. V cene je zahrnutá desiata, obed, pitný režim počas celého dňa, cvičenia, aktivity, vstupy a kvalifikovaní tréneri. Prihlasovať sa môžete najneskôr do 12.4.2017

Viac info aj na Facebook stránke VIP Fitness štúdia alebo na plagáte vo FOTOGALÉRII.

titulné foto: ilustračné

(PR správa)

Zdroj: Facebook
Zdroj: Facebook
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM