Rastislav Búgel Krimi

Cirkus pred mestskými kamerami: Muži na ulici ukazovali holé zadky, potom vytiahli pohlavné údy!

V skorých ranných hodinách, krátko pred záverečnou podniku na rohu ulice Mostná so Župným námestím, vyšla z podniku na chodník skupinka chlapov. Potom podľa polície ukazovali holé zadky, neskôr obnažili aj pohlavné údy.

Ilustračný obrázok k článku Cirkus pred mestskými kamerami: Muži na ulici ukazovali holé zadky, potom vytiahli pohlavné údy!
Foto: Rastislav Búgel

„Pred vchodom prevádzky začali niekoľkí z nich imitovať vzájomné napádanie sa, akoby parodovali nedávny nepríjemný incident na tomto mieste. Nadšenie z aktuálneho hereckého výkonu ich neopustilo a s vedomím, že ich správanie s vysokou pravdepodobnosťou sleduje mestská kamera, pokračovali v zábave ďalej,“ informuje MsP v Nitre.

Pretŕčanie pred kamerami

Štyria odvážlivci sa podľa polície otočili k podniku čelom, stiahli si nohavice a v predklone do záznamu ukázali holé zadky. Chlapom sa zrejme pretŕčanie pred kamerami zapáčilo. „Už len v trojčlennej zostave sa muži postavili pred kameru čelom, z nohavíc vytiahli svoj pohlavný úd a začali predstierať masturbáciu,“ informuje MsP v Nitre. Na miesto sa v tom momente už presúvala hliadka mestskej polície.

Preteky cez priechod

„Opäť vo štvorici si zrejme zaspomínali na školské časy na hodinách telesnej výchovy a usporiadali cez priechod pre chodcov preteky v žabacích skokoch, pričom výrazne zasahovali do bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky,“ informuje MsP v Nitre. Chlapi z miesta odchádzali smerom k divadlu. Po ceste ešte raz podľa polície ukázali do kamier holé zadky. „Tušiac, že sa k nim blíži policajná hliadka, náhle sa rozdelili a nasadli do dvoch taxíkov,“ informuje mestská polícia.

Policajti napokon zaistili jedného chlapa (29) z Veľkého Zálužia a 39-ročného muža z Nitrianskych Hrnčiaroviec.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM