Lucia Lauková Rôzne

Chystá sa 6. ročník degustácie vín: Nalievať sa bude Čermáňske červené

Pestovatelia vín z vlastnej produkcie sa zídu na ochutnávke v Nitre. Či sa im tento rok podarilo priblížiť k pravej chuti Čermáňskeho červeného odhalí tradičná degustácia.

Ilustračný obrázok k článku Chystá sa 6. ročník degustácie vín: Nalievať sa bude Čermáňske červené
Zdroj: TASR

Mestská časť Čermáň a Dom Matice slovenskej organizujú tradičné podujatie venované všetkých milovníkom tohto nápoja. Už 6. ročník degustácie vín pod názvom Čermáňske červené sa bude konať 8. apríla v Dome Matice slovenskej v Nitre. Pre vystavovateľov bude o 17.00 hodine vyhodnotenie vín. O 18.00 hodine začne verejná degustácia. Ochutnávku spríjemní harmonikár Humpolec.

Na degustácii nebude chýbať ani program. Po zahájení príde na scénu vyhodnotenie vín s následným odovzdávaním cien. Tešiť sa môžeme na tradičnú degustáciu. O kultúrne spestrenie sa postará Harmonikár Humpolec.

Odber vzoriek bude prebiehať 1. a 2. apríla od 10.00 hodiny do 18.00 hodiny a 4. apríla od 9.00 hodiny do 13.00 hodiny. „Vzorka vín predstavuje 3 fľašky á 0,75l s menom, adresou, odrodou vína, prívlastkom a ročníkom,“ informujú organizátori podujatia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM