Rastislav Búgel Rôzne

Chyba komunikácie? Zo zápolenia univerzít nič nebolo...

Štrnásť odvážlivcov si zmeralo sily v poradí už na desiatom vodnom slalome na rieke Nitra. Zo zápolenia univerzít však napokon na prekvapenie všetkých nič nebolo. Súťaž sa tak nečakane zmenila na one man show a Univerzita Konštantína Filozofa zostala

Podujatie malo začať na pravé poludnie. Niekoľko nádejných vodákov sa už pohybovalo po brehu v blízkosti Chrenovského mostu. Začiatok sa priebežne posúval, až sa napokon mohlo začať. Prítomných však prekvapila správa organizátora o tom, že Univerzita Konštantína Filozofa bude na vode sama, pretože študenti z poľnohospodárskej univerzity neprídu. Vraj sa k nim nedostali potrebné informácie. O čo sa vlastne súťažilo? Viac sa dozviete vo videu.

[youtube=400,270]h­ttp://youtu.be/SLi6k1X1­dws[/youtube] video: www.youtube.com

Prečo si však neužiť trocha vodného športu, keď bolo všetko pripravené? Vytvorili sa zmiešané dvojice, nasadlo sa do člnov a mohlo sa ísť na vec. Pády do vody, nabúrané plavidlá, či dvojice plávajúce naproti brehu. To všetko priniesol X. vodný slalom univerzít, aj keď len za účasti UKF.

**O tom ako študenti zachraňujú životy sa **[link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.132323_Za-krv-dostanu-internat]dočítate TU![/link] :)

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM