Lucia Lauková Kultúra

Chcete sa krásne nahodiť a vytancovať? TOTO je prehľad plesov v Nitre a okolí

Obdobie plesových a tanečných zábav je v plnom prúde. V našom okolí si túto sezónu budete môcť vychutnať do sýta, príležitostí je niekoľko.

Ilustračný obrázok k článku Chcete sa krásne nahodiť a vytancovať? TOTO je prehľad plesov v Nitre a okolí
Zdroj: TASR

10. Akademický ples nitrianskych univerzít

21. januára 2017 o 19:00 h, Estrádna hala PKO v Nitre

Univerzitný ples v Nitre oslavuje prvú dekádu. Okrem zábavy a tanca, sa môžu účastníci plesu tešiť aj na tanečné ukážky. V programe vystúpi Ingrid Menky & Band, Zuzana Hubinská, kubánsky spevák Lazaro a hosťom večera bude spevák a skladateľ Peter Lipa. Na počúvanie a do tanca bude hrať Milan Veróny & Band so speváčkou Luciou Bakaiovou, DJ Roman Mrázik a Cimbálová muzika Jožky Severina z Kostic.

Vstupné 49 eur

Mestský reprezentačný ples 2017

27. januára o 18.30 h, Estrádna hala PKO Nitra

Už tradične sa v meste pod Zoborom bude konať Mestský reprezentačný ples. O zábavu sa postarajú Happy Band Orchestra, That´Live, Vašo Patejdl, Akadémia tanca, Stredoveké kasíno a Ľudová hudba FS Jaročan. Rezervácia vstupeniek od 2. do 18. januára 2017

Vstupenky:

  • 60 eur prízemie
  • 50 eur poschodie

XIV.Obecný ples v Ivanke pri Nitre

28. januára o 19:30 hod. v KD Ivanka pri Nitre

Plesať sa bude aj v obci Ivanka pri Nitre. Organizátorom je miestny spolok SČK v Ivanke pri Nitre. Cena vstupenky je 50 eur pre 2 osoby. Čakať vás bude bohatý plesový program, tombola a večerné menu.

Tradičný Golianovský ples 2017

28. januára o 20.00 h, KD Golianovo

Zábava bude aj v kultúrnom dome v Golianove. Cena vstupenky je 17 eur na osobu. Pripravená bude 2-chodová večera, pagáčiky, občerstvenie a káva.

33. Reprezentačný ples poľovníkov a priateľov prírody

3. februára o 19.00 h, Estrádna hala PKO Nitra

Estrádna hala PKO v Nitre bude hostiť aj ples poľovníkov a priateľov prírody. Za cenu vstupného vás čaká prípitok, dve večere, vínko, minerálku a kávu. Súťaživí sa môžu tešiť na tombolu. Do tanca zahrá skupina Brilax.

Vstupné 45 eur

Matičný ples

4. februára o 19.00 h, v Spojenej škole Slančíkovej 2

Tradičný ples si pripravila aj Matica slovenská. Po zaplatení vstupného vo výške 35 eur na osobu dostaneme dve večere, švédske stoly, aperitív, víno, kávu a minerálku. O zábavu sa postará DJ Fekete.

Ples Strednej zdravotníckej školy v Nitre

4. februára o 18.00 h, Kultúrny dom, Zobor

Stredná zdravotnícka škola v Nitre pozýva na 4. ročník plesu. Konať sa bude v novom kultúrnom dome v mestskej časti Zobor. Cena lístku je 20 eur.

6.ročník tradičného plesu športovcov

10. februára o 19:00 v KD Oponice

Do tanca hrá kapela Žochári, v rámci programu tradične vyhlásia futbalistu roka 2016, v kategóriách muži, dorast a žiaci. V ponuke bude večera, vínko, káva, popolnočná kapustnica a pripravená bude aj bohatá tombola. Cena vstupenky je 20 eur na osobu.

XVII. reprezentačný ples športovcov Nitrianske Hrnčiarovce

11. februára o 16.00 h, KD Nitrianske Hrnčiarovce

TJ Štart Nitrianske Hrnčiarovce pozývajú na v poradí už XVI. Reprezentačný ples športovcov. Cena vstupenky pre dve osoby je 50 eur.

Ples podnikateľov ich priateľov a zamestnancov

11. februára o 19.00 h, Estrádna hala PKO Nitra

V hlavnom programe večera vystúpia hostia Pavol Habera, Dara Rolins, Barbora Švidraňová a svojimi tanečnými kúskami zabaví účastníkov plesu skupiny Old School Brothers. Tešiť sa môžete na skupiny Profil, Terchovskú muziku a aj tanečnú školu z Bratislavy. Cena vstupenky je 65 eur.

Lukáčovský fašiangový ples

11. februára o 19.00 h, KD Lukáčovce

Cena vstupenky je 17 eur, V cene vstupenky je zahrnutá večera, víno, káva a občerstvenie. Vstupenky je možné zakúpiť na Obecnom úrade.

Ples športovcov v Lúčnici nad Žitavou

18. februára o 19.30 h, v jedálni Lúčnica spol. s. r. o.

TJ Družstevník Lúčnica nad Žitavou organizuje už v poradí 23. Ples športovcov, ktorý sa uskutoční dňa 18. februára 2017 o 19:30 hod. v jedálni Lúčnica spol. s. r. o. Cena vstupenky je 30 eur/pár a je v nej zahrnutá večera, 1 liter vína a káva. Do tanca zahrá Hudobná Skupina Spodorecha. Pripravená bude bohatá tombola.

Janíkovský ples

18. februára o 19.30 h, KD Nitra-Janíkovce

Plesať sa bude aj v Janíkovciach. Hrať bude hudobná skupina Brilax. Cena vstupenky je 35 eru. V cene je zahrnutý prípitok, 2× večera, vínko, voda, káva. Nechýba tombola.

9. Vinodolský ples

18. február o 20.00 h, KD Vinodol

Vinodolský ples opäť ponúkne skvelú zábavu. Večerom bude sprevádzať Andrea Profant Zimányiová, do tanca bude hrať kapela Klub 84. Pre súťaživých bude pripravená tombola. Nechýba catering po celú noc a aj tento rok sa môžete tešiť na kreslenie karikatúr. Cena vstupenky pre dve osoby je 50 eur.

16. ples rodákov obce Horné Štitáre

18. februára, KD Horné Štitáre

Tradičný ples rodákov sa bude konať v obci Horné Štitáre už po 16.krát. Ples bude v bielej farbe, v ľudovom tóne.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM