Šport Iné športy

Challenge Cup sa vracia do Nitry: Volejbalisti sa postavia proti špičke z Turecka

Nitrianskych volejbalistov čaká ďalší domáci zápas súťaže Challenge Cup. Fanúšikovia sa môžu tešiť na kvalitný volejbal.

Ilustračný obrázok k článku Challenge Cup sa vracia do Nitry: Volejbalisti sa postavia proti špičke z Turecka
Foto: Monika Földešiová

V európskom pohári už Nitrania zdolali v oboch stretnutiach maďarský Fino Kaposvár. Vo štvrtok 7. decembra vstúpia do 16-finále so súperom z Turecka – Maliye Piyango SK Ankara.

Patria medzi špičku v Európe

„Tento turecký tím má úplne iné meno, patrí medzi špičku v Európe. Všetci hráči, ktorí tam hrajú, sú pravidelnými účastníkmi ME a niektorí dokonca hrávajú v základných šestkách. Pre nás to bude fakt radosť si zahrať s takýmto súperom. Musíme ale hrať schuti a na plné riziko a uvidíme, čo zápas prinesie. Ak chceme urobiť divákom radosť, náš výkon musí byť na 120%,“ povedal pre klubový web volejbalnitra.sk, tréner Marek Kardoš.

S dresom zadarmo

Zápas sa bude konať vo štvrtok 7.12. o 18:00 hodine v Mestskej hale na Klokočine. Ako informujú organizátori vstup zadarmo bude mať každý, kto príde v drese nitrianskych športových klubov, vrátane mikín, šálov či šiltoviek. Okrem toho sa môžete tešiť aj na malé (po)mikulášske prekvapenia, ktoré sa budú hádzať do hľadiska.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM