Lucia Lauková Rôzne

Cez Nitru budú prechádzať desiatky kamiónov: Nadšenci veľkých strojov sa majú načo tešiť

Našim mestom bude prechádzať zástup kamiónov. Dôvodom bude zraz, ktorý sa bude konať neďaleko Nitry.

Ilustračný obrázok k článku Cez Nitru budú prechádzať desiatky kamiónov: Nadšenci veľkých strojov sa majú načo tešiť
Foto: Rastislav Búgel

S veľmi zaujímavým nápadom prišli nadšenci svojich strojov. 3. až 5. júna sa bude v obci Cabaj-Čápor konať zraz kamionistov. Na podujatí s názvom Truck zraz Nitra sa stretnú kamionisti prevažne z okolia Nitry. Organizátori o tom informujú na FB profile udalosti. „Ide proste o stretnutie, spoznaní sa a zábave v spoločnosti krásnych strojov a zábavy,“ píšu organizátori k udalosti.

Podľa slov organizátorov sa ťahače stretnú v piatok o 16:00 hodine v Priemyselnom parku pri Dražovciach.„Z ta­diaľ pôjdu spolu cez mesto, Krškany, Ivanku pri Nitre, Mojmírovce do Cabaja na Salaš. Máme istých 27 ťahačov. Maximálny počet je 30,“ píšu organizátori na FB profile udalosti.

Mnohých fanúšikov, ktorí si takúto akciu nechcú nechať ujsť, určite poteší aj fakt, že na vstupnom neminú ani cent. „Vstupné v piatok, sobotu a nedeľu je pre verejnosť zdarma. V sobotu máme nachystané pre vodičov rôzne súťaže, tombolu, vyhodnocovanie ťahačov a večer zábava. Verejnosť v sobotu začneme púšťať od 9:00 rána,“ uvádzajú organizátori na FB profile udalosti.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM