Lucia Lauková Rôzne

Cestujúci pozor! Arriva sťahuje obchodné miesto do nových priestorov

Staré obchodné miesto nitrianskeho prepravcu zatvoria. Za novým miestom sa už toľko nenachodíte.

Ilustračný obrázok k článku Cestujúci pozor! Arriva sťahuje obchodné miesto do nových priestorov
Zdroj: TASR

Spoločnosť Arriva Nitra uvidela na svojom webe, že od 23. februára bude obchodné miesto v budove Mestskej tržnice zatvorené. Ako uvádza dopravca na svojom oficiálnom webe, doterajšie obchodné miesto spoločnosti sa premiestni do nových priestorov. „Nachádzať sa bude aj naďalej v rovnakej budove, prístup pre zákazníkov by však mal byť po novom jednoduchší. Do priestorov obchodného miesta povedie vstup priamo z ulice. Ten síce nie je bezbariérový, no aj pätica schodov bude pre mnohých uľahčením oproti doterajšiemu stavu, keď bolo za službami potrebné vyjsť až na poschodie,“dodáva k zmene Arriva Nitra.

Po 22. februári už budete na pôvodné obchodné miesto chodiť márne.„V nasle­dujúci deň, utorok 23. februára bude prevádzka tohto obchodného miesta z dôvodu sťahovania zatvorená,“oz­namuje dopravca.

„Náhradou bude obchodné miesto na autobusovej stanici, ktoré bude v tento deň personálne posilnené, s predĺženou dobou vybavovania a dobíjania čipových kariet až do 17. hodiny,“ informuje Arriva na svojom webe.

Spoločnosť vyjadrila na svojom webe vieru, že sa zákazníci budú v nových priestoroch cítiť dobre. „Pre dobíjanie kariet sú k dispozícii tiež zmluvné trafiky, najbližšie sa nachádzajú v Galérii Mlyny a na autobusovej zastávke Centrum smerom na Klokočinu a Mlynárce. Po jednodňovej odstávke znova na Tržnici otvoríme v stredu 24. februára, avšak už v nových priestoroch na Štúrovej ul. (strana budovy Mestskej tržnice oproti OD Tesco). Otváracie hodiny zostávajú bez zmeny,“informuje Arriva Nitra.

Zdroj: arrivanitra.sk

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM