Rastislav Búgel Hokej

Cena vstupeniek na prípravné zápasy HK Nitra: V prvom Juraj Štefanka aj so synom!

Príprava na novú sezónu v Tipsport lige a CHL pre nitrianskych hokejistov vrcholí. Začína séria prípravných zápasov.

Ilustračný obrázok k článku Cena vstupeniek na prípravné zápasy HK Nitra: V prvom Juraj Štefanka aj so synom!
Foto: Rastislav Búgel

Už v piatok 5.augsta vykorčuľujú hokejisti HK Nitra pred domácim publikom (o 18.00 hodine) proti tímu z Třebíči. Klub stanovil cenu vstupeniek na dve eurá na osobu, držitelia permanentiek majú vstup na zápas bezplatný.

“ Určite si hneď všimnete nové osvetlenie na štadióne, ale zároveň aj niektoré rozrobené práce, ktoré na štadióne stále prebiehajú. V prevádzke napríklad ešte nie je nová vzduchotechnika,“ informuje HK Nitra na svojom webe.

Klub zverejnil aj informácie o zostave na prvé prípravné stretnutie. “Zaujímavosťou zápasu určite bude skutočnosť, že v nitrianskej zostave dostanú priestor viaceré nové tváre. Kapitánske céčko ponesie mladý navrátilec Michal Krištof, po boku Mareka Slováka sa nepredstavia jeho kanadské krídla, ale dvojica, ktorá minulý rok nastupovala v prvej lige, Samuel Chalupa a Andrej Laco,“ informuje hokejový klub spod Zobora.

Tešiť sa môžeme aj na poriadnu zaujímavosť. Dres Nitry si oblečú dvaja hráči s menom Juraj Štefanka. “Ostrieľaný 40-ročný útočník si totiž v jednom tíme zahrá so svojim 16-ročným synom,“ informuje HK Nitra. Predpokladaná zostava: Foltán (Halo) – Kuzma, Kohút, Mezei, Rais, Kӧnig, Guoth, J.Štefanka ml., Pupák – Chalupa, Slovák, Laco – Ručkay, Krištof, Kutálek – Macík, Paukovček, Bajtek – D.Kӧnig, J.Štefanka st., Piačka

Program prípravných zápasov:

  • 5.augusta: Nitra – Třebíč o 18.00
  • 9.augusta: Pavlodar – Nitra o 17.30 (hrá sa v Nových Zámkoch)
  • 12.augusta: Nitra – Pavlodar o 18.00

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM