Rastislav Búgel Basketbal

Čaká ho veľký návrat? Basketbalista Branislav Tomek (30) už trénuje!

Skúsený odchovanec nitrianskeho basketbalu Branislav Tomek nastúpil do tréningového procesu. Stalo sa tak po niekoľkomesačnej prestávke.

Ilustračný obrázok k článku Čaká ho veľký návrat? Basketbalista Branislav Tomek (30) už trénuje!
Zdroj: Dnes24.sk

„V polovici novembra privítali na tréningoch v športovej hale Mladosť hráči Nitry medzi sebou opäť Branislava Tomeka,“ informuje PR manažér klubu Edymax SPU Nitra Michal Duchovič. Skúsený 30-ročný odchovanec nitrianskeho basketbalu sa tak pomaly dostáva do formy. „Naposledy ho mali možnosť diváci vidieť v semifinálovej sérii proti Interu,“ informuje Duchovič.

Dostáva sa do kondície

Nitriansky pivot Branislav Tomek (30) sa postupne dostáva do predošlej formy. „V súčasnosti sa Braňo dostáva späť do kondície, tak aby mohol zvládnuť hrať náročné zápasy. Jeho hlavnou náplňou je hlavne spolupráca s kondičným trénerom Igorom Gavalovičom,“ informuje PR manažér klubu Michal Duchovič.

Nitrianska nádej

Branislav Tomek (30) je odchovancom nitrianskeho basketbalu. Skúsený pivot odohral v drese nitrianskeho extraligového klubu 9 sezón. Po zisku titulu v roku 2005 Tomek odišiel do českého Prostějova, kde však utrpel vážne zranenie kolena. V roku 2006 sa znova vrátil do Nitry, no aj pod Zoborom ho čakalo ďalšie zranenie. Pred sezónou 2008/2009 sa dal znova do poriadku a už dlhodobo patrí k najlepším pivotom v slovenskej basketbalovej extralige.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM