Lucia Lauková Kultúra

Bubliny opäť zaplavia nitrianske námestie: Zúčastniť sa môžete aj ako dobrovoľník

K úprimnej detskej radosti naozaj netreba veľa. Pripravené bublifuky by mali mať i dospelí. Deň bublín zažijeme aj v Nitre.

Ilustračný obrázok k článku Bubliny opäť zaplavia nitrianske námestie: Zúčastniť sa môžete aj ako dobrovoľník
Zdroj: TASR

Najväčšie bublinové podujatie si opäť užijeme aj v Nitre. Deň bublín organizujú dobrovoľníci vo viacerých mestách na Slovensku i v zahraničí. Ako uvádzajú organizátori na FB profile udalosti, jeho myšlienkou je darovať v jeden deň radosť, nadšenie a úsmev na námestiach miest a obcí.

Záplavu nespočetným množstvom bublín si na Svätoplukovom námestí v Nitre užijeme 25. augusta do 15.00 do 18.00 hodiny. Tretí ročník tohto veselého podujatia sa nesie v znení Deň bublín pre každého.

„Chceme podujatie sprístupniť tým, ktorí sa ho nemôžu zúčastniť, a naopak priblížiť ho viacerým vekovým kategóriám, pretože vek je iba formalita a bubliny sú ten najkrajší spôsob ako ľudí spojiť a dať im možnosť zaspomínať na krásne časy detstva,“ uvádzajú organizátori.

Súčasťou podujatia sa môžete stať nielen ako návštevník, ale aj ako dobrovoľník. Ako informujú organizátori, na to aby ste sa ním stali je potrebná aktívna komunikácia, chuť urobiť pre svoje okolie niečo prospešné, organizačné skúsenosti „Potvrdením Tvojej registrácie sa stávaš koordinátorom vo svojom meste a získaš potrebné informácie k realizácií, v prípade akýchoľvek otázok nás neváhaj kontaktovať emailom: 4sensesoftouris­m@gmail.com,“ dodávajú organizátori.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM