Tlačové správy

Bojujete s únavou a neviete sa sústrediť? Skúste Guaranu! + SÚŤAŽ v článku

Či už je na vine vaša práca alebo náročné štúdium, nič to nemení na tom, že presne pre vás je ideálny životabudič v podobe Guarany, ktorá je výborná na pamäť a sústredenie, potlačuje únavu, dodá energiu a má veľa ďalších priaznivých účinkov, pritom jej účinok je na celý deň po dobu 6 až 8 hodín.

Ilustračný obrázok k článku Bojujete s únavou a neviete sa sústrediť? Skúste Guaranu! + SÚŤAŽ v článku
Zdroj: Dnes24.sk

Z brazílskeho Amazonského pralesa

Guarana je rastlina Amazonského dažďového pralesa v Brazílii. O jej pôvode sa traduje báj o tom, že rastlina je darom od bohov, ktorá vyrástla z očí mŕtveho „božského dieťaťa“ a že má zázračné účinky. Už po stáročia je u miestnych obyvateľov známa pre svoje mnohé priaznivé účinky. Denne konzumujú Guaranu v rôznej forme. Plody rastúce v červenom oplodí pripomínajú naše gaštany. Práve tieto plody sú bohaté na mnohé látky, minerály a vitamíny. Samotná Guarana má stimulačné účinky a obsahuje aj kofeín, ktorého má dokonca vyššie percento, ako ich obsahujú samotné kávové zrná.

Originál je len jeden!

Väčšina tabliet z Guarany je vyrobených len z jej extraktu. Extrakt obsahuje iba časť výťažku z plodov Guarany a pri tejto forme strácajú mnohé látky, ktoré vďačia jej početným priaznivým účinkom. Na Slovensku je už dostupná aj originál Guarana z Brazílie. Táto Guarana vo forme tabliet je vyrábaná priamo v Brazílii z rozdrvených plodov pre lepší a dlhší účinok a s tradíciou spracovania a pôvodnou receptúrou od roku 1945. Presvedčte sa o jej účinkoch aj vy na www.GuaranaPlus.sk. Cena za balenie je od 3,90€, poštovné len 1,99€ a zvýhodnená akcia 3+1.

SÚŤAŽ

Odpovedzte na súťažnú otázku a ste v hre o 1× Guaranu GUARANAPLUS, 50-tabletové balenie a 3× 10% zľavu na váš nákup na našich stránkach. Ak nás a našu Guaranu poznáte, odpoveď na súťažnú otázku už určite taktiež poznáte, ak nie, navštívte naše stránky www.GuaranaPlus.sk

Súťažná otázka: Pri objednaní online z našej stránky, aktuálne z koľkých darčekov si môžete vybrať pri objednávke v sume nad 18 eur?

Odpoveď na súťažnú otázku a vaše meno nám zašlite emailom na sutaz@guaranaplus.sk Súťaž prebieha od 1.12.2014 do 14.12.2014. Vy­hodnotenie prebehne do 5 dní od skončenia súťaže. Výhercovia budú informovaní e-mailom.

(PR) – Za obsah i fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM