Lucia Lauková Kultúra

Blíži sa Janíkovský ohnivák: Nebudú chýbať súťaže a skvelá zábava

Priaznivci zábavy a dobrej chuti guláša sa už teraz môžu tešiť. Pred nami je ďalší ročník obľúbeného podujatia Janíkovský ohnivák. Pripravený je zaujímavý program.

Ilustračný obrázok k článku Blíži sa Janíkovský ohnivák: Nebudú chýbať súťaže a skvelá zábava
Foto: Eva Viestová

Na Janíkovský ohnivák sa môžete tešiť aj tento rok, ako na súčasť Nitrianskeho kultúrneho leta. Obľúbené podujatie plné zábavy, ale najmä chutného guláša pravidelne organizuje koncom leta mesto Nitra.

10. ročník podujatia Janíkovský ohnivák sa bude konať 27. augusta 2016 na ihrisku v Janíkovciach. V tomto roku je pre všetkých návštevníkov pripravený zaujímavý program. Posledná augustová sobota sa ponesie v znamení zápolenia súťažiacich družstiev o najlepší guláš. Súťažiť sa bude aj o najzaujímavejšie oblečené družstvo.

Podujatie zakončí zapálenie vatry na pripomenutie vzniku Slovenskej republiky. Zábavu rozprúdi aj diskotéka. Ako uvádzajú organizátori, podujatie je pripravené pre všetky generácie Janíkovčanov. „Je určené aj pre exjaníkovčanov, sympatizantov Janíkoviec, ako všetkých ostatných ľudí majúcich citový vzťah k Janíkovciam a k výbornému gulášu,“ dodávajú organizátori podujatia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM