Rastislav Búgel Krimi

Bezdomovec (36) zalarmoval políciu: V bývalej lahôdkárni horelo

Oheň je jedným z najnebezpečnejších prírodných živlov. Pravidelne si vyžiada množstvo obetí. Často za požiarmi stojí ľudský faktor.

Ilustračný obrázok k článku Bezdomovec (36) zalarmoval políciu: V bývalej lahôdkárni horelo
Foto: Rastislav Búgel

Linka nitrianskej mestskej polície sa rozozvučala. „Začiatkom týždňa, v popoludňajších hodinách, bol na telefonickú linku 159 nahlásený občanom oznam o hustom stĺpe dymu šíriacom sa z objektu lahôdkárne. Hliadku mestskej polície po príchode na miesto kontaktoval 36-ročný muž pôvodom z Čakajoviec, v súčasnosti žijúci v meste Nitra ako bezdomovec,“ informuje MsP v Nitre na svojom webe.

Budova na Dražovskej ulici je už dlhé roky opustená. Ako informuje mestská polícia, pozemok stavby nie je správne zabezpečený oplotením, a tak sa v jej okolí často aj v minulosti vyskytovali hliadky MsP v Nitre.

Ako informuje nitrianska mestská polícia, 36-ročný mjž mal hliadku informovať, že v horiacej budove by sa mala nachádzať jeho matka. „Tiež hliadke uviedol, že on sám už na pomoc privolal hasičov. Požiar v miestnosti dosahoval takých rozmerov, že nebolo možné sa k objektu ani len priblížiť na vzdialenosť pár metrov, nie ešte fyzicky preverovať, či sa v jej útrobách nachádza nejaká osoba a riskovať tak vážne zranenie alebo život. Po príchode hasičov sa pomocou ich techniky podarilo v priebehu niekoľkých minúť plamene uhasiť a prezrieť priestory zhoreniska. Po jeho obhliadke zasahujúci hasiči skonštatovali, že v horiacej izbe sa žiadna osoba počas požiaru nenachádzala,“ informuje MsP v Nitre na svojom webe.

Čítajte tiež:

Muž (33) z Nitry si poriadne zavaril: Za 150 eur mu hrozí basa!

Hľadá sa Denis (16): Ušiel z Reedukačného centra!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM