Michal Majer Kultúra

Bažant Majáles dnes roztancuje dav

Už po piatykrát sa môžu milovníci dobrej zábavy a skvelej hudby stretnúť pod holým nebom na akcii s názvom Bažant Majáles 2010. Podujatie odštartuje dnes o 15-tej v areáli "V" SPU na Agroinštitútom.

Ani tento rok nebude núdza o výborné kapely, atraktívne súťaže a všeličo iné. Nebudú chýbať „stálice“ slovenskej populárnej hudby ako Gladiátor a Hex, do Nitry sa po týždni vráti skupina Puding pani Elvisovej a vrcholom koncertného večer bude Polemic. Pre fanúšikov dobrej zábavy je prichystané aj prekvapenie v podobe menej známych hudobných zoskupení ako Zhluk, Zoči Voči, Taxi a Malý princ.

Bažant Majáles patrí medzi podujatia, ktoré sa nielen v Nitre ale v každom univerzitnom meste tešia mimoriadnej obľube. Od roku 2006 počet návštevníkov neustále stúpa. Okrem množstva domácich sa na akcii zúčastňuje čoraz viac návštevníkov aj z blízkeho okolia Nitry a podujatie tak nemá len mestský, ale aj regionálny charakter. Patronát nad podujatím opäť prebrali UKF a SPU a generálny partner Zlatý Bažant. Ako každý rok, aj tento je pre zúčastnených prichystaných množstvo prekvapení nielen v podobe kvalitných hudobných kapiel, ale aj rôznych súťaží.

Atmosféra majálesu aj s rozhovormi
1
Galéria
Bažant Majáles dnes roztancuje dav
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM