Rastislav Búgel Basketbal

Basketbalový zápas hviezd: Z Nitry len Sparks a Lošonský, Nuhanovič nenastúpi pre zranenie!

Už v túto sobotu sa pohľady basketbalových fanúšikov obrátia do HANT arény na bratislavských Pasienkoch. Konať sa tu bude All-Star zápas basketbalových hviezd slovenskej extraligy. Aj Nitra má v zostave svoje zastúpenie.

Ilustračný obrázok k článku Basketbalový zápas hviezd: Z Nitry len Sparks a Lošonský, Nuhanovič nenastúpi pre zranenie!
Foto: Rastislav Búgel

Slovenská basketbalová extraliga sa pripravuje na sviatok. V bratislavskej HANT aréne sa uskutoční All-Star zápas hviezd našej najvyššej súťaže. O zostavách rozhodli diváci prostredníctvom internetového hlasovania. Do základnej zostavy sa dostala aj trojica nitrianskych basketbalistov. Zápas hviezd sa však bude musieť zaobísť bez jedného z nich.

Pre zranenie nenastúpi

Do základnej päťky sa dostali dvaja zástupcovia z klubu Edymax SPU Nitra. Patrik Sparks, ktorý získal 3 638 hlasov a Salih Nuhanovič so ziskom 4 770 diváckych hlasov. Do zostavy sa trénerskou nomináciou prebojoval aj Pavol Lošonský. Práve Nuhanovič, ktorý získal najvyšší počet všetkých diváckych hlasov, však bude na zápase hviezd absentovať. „Dôvodom je jeho zranenie v zápase proti Prievidzi. Salih sa touto cestou chce poďakovať všetkým fanúšikom, ktorí mu odovzdali svoj hlas,“ informuje Edymax SPU Nitra.

Foto: Rastislav Búgel (Salih Nuhanovič)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM