Rastislav Búgel Basketbal

Nešťastná prehra basketbalistov v Bratislave: Rozhodol kôš dve sekundy pred koncom

Nitra chcela v Bratislave bodovať. Domáci hráči však boli zásadne proti. Nitra prehrala košom dve sekundy pred koncom zápasu.

Ilustračný obrázok k článku Nešťastná prehra basketbalistov v Bratislave: Rozhodol kôš dve sekundy pred koncom
Foto: Rastislav Búgel / Zdroj: Dnes24.sk

Oba celky vstúpili do zápasu útočnou hrou od úvodu stretnutia. Šance sa striedali na oboch stranách, no mierne na vrch mali domáci hráči. Po prvej štvrtine vyhrával domáci Inter o štyri body. (28:24) V druhej časti zápasu chceli domáci zvýšiť svoj náskok, no Nitrania poriadne zabojovali. Koncom druhej štvrtiny mali nitrianski basketbalisti lepšiu koncovku. (47:45)

Vyrovnaný zápas

Aj po prestávke mohli diváci vidieť veľmi vyrovnaný basketbal. Priebežne sa striedalo vedenie na oboch stranách. Viac šťastia však mali na svojej strane domáci hráči a tak aj po troch štvrtinách stále viedli. (70:66)

Katom sa stal Sedmák

Trestné hody minútu pred koncom zápasu posunuli Bratislavu bližšie k bodovému zisku. Vzápätí však Nitra odpovedala a dostala sa do vedenia o jediný bod. Oba tímy bojovali až do poslednej chvíle. Bratislavskí basketbalisti dostali hosťujúcu Nitru pod tlak a dve sekundy pred koncom rozhodol z doskoku domáci Sedmák. (89:88)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM