Rastislav Búgel Basketbal

Basketbalisti odohrajú prípravný zápas: Na skúške aj nový legionár Zoran Marinov

Nitrianski basketbalisti sa pripravujú na nadchádzajúci ročník SBL. Pripravených majú niekoľko prípravných zápasov. V tíme je na skúške aj skúsený hráč.

Ilustračný obrázok k článku Basketbalisti odohrajú prípravný zápas: Na skúške aj nový legionár Zoran Marinov
Foto: Rastislav Búgel

Nitriansky basketbalový klub BK SPU Nitra sa pripravuje na nadchádzajúcu sezónu, v ktorej všetci dúfajú v lepší výsledok oproti tej vlaňajšej. V tíme sa udialo niekoľko zmien. Jednou z nich je aj skutočnosť, že „A“ mužstvo netrénuje dlhoročný skúsený tréner Ľubomír Urban, ale tieto právomoci prešli na Petra Semana.

Nitrania už poznajú termín prvého prípravného zápasu. Ten sa uskutoční pred domácim publikom v piatok 28.augusta o 17.00 hodine. Dejiskom bude už tradične nitrianska Mestská hala na Klokočine.

Súperom Nitry sa v prvom prípravnom stretnutí stane SKB Zlín. Jedná sa o účastníka druhej najvyššej českej basketbalovej súťaže. „V domácom tíme, ktorý vedie Peter Seman, by sa mal predstaviť legionár na skúške. Je ním pivot Zoran Marinov, vysoký 208 cm, ktorý je vďaka svojim fyzickým dispozíciám hráčom na pozíciu päť,“ informuje klub na svojej webovej stránke. Mladý Chorvát (22) má v svojom útlom veku legionárske skúsenosti z Dánska a aj Mexika.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM