Rastislav Búgel Basketbal

Basketbalisti nezaváhali: V poslednom domácom zápase zdolali Handlovú!

Nitrianski basketbalisti sa predstavili na domácej palubovke v poslednom zápase v tomto roku. Po sérii nevydarených zápasov zdolali Handlovú.

Ilustračný obrázok k článku Basketbalisti nezaváhali: V poslednom domácom zápase zdolali Handlovú!
Foto: Rastislav Búgel

Nitrianski basketbalisti privítali na domácej palubovke posledný tím v tomto roku. Súperom Nitranov sa stal celok Handlovej. Úvod zápasu sa niesol v pokojnom tempe plnom nepresností. Do vedenia sa dostal súper. Po bezzubom výkone v prvej desaťminútovke si hostia pripísali mierne vedenie (18:23).

V druhom dejstve Nitrania zlepšili hru a postupne sa dostali do vedenia. Postupne sa oba tímy predháňali v počte strelených košov. Po polovici zápasu už Nitra viedla v pomere 45:39.

Nitra nezaváhala

Do tretej štvrtiny mali lepší vstup hráči z Handlovej. Postupne sa na Nitru dotiahli a dokonca otočili stav stretnutia. Tréner Urban využil možnosť oddychového času a vniesol do nitrianskych radov zlepšenú hru (65:56).

V poslednom dejstve mala Nitra raketový nástup. Po Sparksovom úspešnom pokuse (72:56) si tréner hostí vybral oddychový čas. Ani zlepšená hra Handlovej však už nezabránila rozbehnutej Nitre vo víťazstve.

EDYMAX SPU Nitra – MBK Handlová 95:77 (45:39)

Foto: Rastislav Búgel

Edymax SPU Nitra - Handlová
20
Galéria
Foto: Rastislav Búgel
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM