Rastislav Búgel Basketbal

Basketbalisti hľadajú človeka s dušou zabávača: Klub chce oživiť obľúbeného maskota Trogyho!

Nitriansky basketbalový klub MBK SPU Nitra chce oživiť postavu Trogyho. Jedná sa o maskota, ktorý v uplynulých sezónach zabával fanúšikov.

Ilustračný obrázok k článku Basketbalisti hľadajú človeka s dušou zabávača: Klub chce oživiť obľúbeného maskota Trogyho!
Zdroj: Dnes24.sk

Klub o tom informoval na svojej webovej stránke. Trogy – tiger, ktorý je oficiálnym maskotom nitrianskeho klubu bol stálicou na domácich zápasoch MBK SPU Nitra. Postupne sa však zo stretnutí vytratil. To by sa však malo zmeniť.

„Z toho dôvodu hľadáme niekoho, kto by mal záujem ujať sa tohto kostýmu i role baviť nitrianske basketbalové publikum,“ informuje MBK SPU Nitra na svojej webovej stránke.

Chlpatý tiger mal svoju premiéru v podvečer zápasu európskeho pohára medzi Nitrou a Oldenburgom (2011) po tom, čo si ľudia prostredníctvom hlasovania vybrali nielen zviera ale aj jeho meno. Záujemcovia tak majú skvelú možnosť vyskúšať netradičnú prácu. „Adeptov vyzývame, aby na bližšie informácie využili kontakt 0915450509,“ informuje nitriansky účastník Slovenskej basketbalovej ligy.

Trogy: Chlpatý tanečník
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM