Rastislav Búgel Krimi

Autentické zábery: Motorkár (32) vpálil do auta

Iba 32-ročný motorkár nezvládol riadenie a vo veľkej rýchlosti vpálil do odbočujúceho auta. Za sebou viezol kamaráta. Ten po náraze letel vzduchom.

Starší pán šoféroval svoj Renault. Odbočoval od Farskej na Štúrovu ulicu. V momente ako sa auto pohlo, ulicou zaznela ohlušujúca rana. Po ceste sa rútila dvojica kamarátov na cestnej motorke.** „Išli ako blázni! Kľučkovali z pruhu do pruhu,“ **povedala pre náš portál pani, ktorá videla motorku vo veľkej rýchlosti pár sekúnd pred haváriou. Rútiacu sa motorku už nedokázal 32-ročný vodič zastaviť a napálil s ňou do zadnej časti odbáčajúceho Clia.

"Vodič renaultu nedal pri odbočovaní vľavo prednosť motorkárovi,“ povedala pre tvnoviny policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. Náraz vymrštil jedného z motorkárov do vzduchu. Šofér motorky ležal pri nabúranom stroji. Dopadol horšie ako jeho letiaci kamarát. Motorkára (32) museli hneď operovať s vážnymi poraneniami hlavy a brucha. Spolujazdec utrpel len zlomeninu ruky.

Viac o nehode sa dozviete v článku na [link=http://tvn­oviny.sk/sekci­a/spravy/krimi-a-nehody/po-naraze-do-auta-letel-motorkar-10-metrov.html]tvno­viny.sk[/link]

Nitra24/tvnoviny

Foto: Hana Búgelová

motorkar_buracka
6
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM