Lucia Lauková Rôzne

Arriva Nitra chystá Deň otvorených dverí: Premávať budú aj historické autobusy

Sídlo dopravcu Arriva Nitra, a.s. otvorí návštevníkom svoje brány. Počas blížiaceho sa Dňa otvorených dverí budú premávať aj historické autobusy. Tešiť sa môžete na zaujímavý program.

Ilustračný obrázok k článku Arriva Nitra chystá Deň otvorených dverí: Premávať budú aj historické autobusy
Foto: Rastislav Búgel

Po dvojročnej prestávke dopravca Arriva Nitra pripravuje v našom meste Deň otvorených dverí. Informuje o tom web imhd.sk. „V sobotu 10. septembra 2016 od 10. do 16. hodiny sa opäť uskutoční Deň otvorených dverí v sídle dopravcu Arriva Nitra, a.s. na Štúrovej ulici. Dopravca opäť pripravuje pre návštevníkov bohatý program,“ píše sa na webe imhd.sk.

Návštevníci sa môžu tešiť na prehliadku dielenských priestorov vozovne, pripravená bude aj výstava rôznych typov autobusov od mestských až po zájazdové.„Naj­menší návštevníci budú si môcť zasúťažiť a získať niektorú z cien. Podujatie bude sprevádzať aj hudobný program,“ uvádza sa na webe imhd.sk.

Tohtoročný Deň otvorených dverí bude spojený s ďalším zaujímavým podujatím. Ako informuje dopravca na webe imhd.sk pripravená bude doprava bezplatnou autobusovou linkou na Letecký deň v Nitre. „Na tejto linke budú premávať historické autobusy, ktoré zároveň budú slúžiť ako posilová doprava na Deň otvorených dverí. Historické autobusy budú premávať po trase Janíkovce – Chrenová – Železničná stanica Nitra – Klokočina – Arriva Nitra (Štúrova ul.),“ dodáva dopravca na webe imhd.sk. Okrem historických autobusov bude možné na dopravu k vozovni na Štúrovej ul. využiť aj pravidelné linky MHD č. 13, 18, 21 a 30.

Môže vás zaujímať:

Letecký deň v Nitre sa blíži: TOTO sú ceny vstupného!

Organizátori pripravujú letecký deň: Predajcovia so stánkami sa už môžu hlásiť

Pod Zoborom si užijeme pravý Nitránsky rínek: Predajcovia už môžu posielať prihlášky

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM