Rastislav Búgel Hokej

Ambície v novej sezóne? Podľa Plandoru len tie najvyššie!

Nitra sa v uplynulom ročníku premiérovo prebojovala do finále a obsadila striebornú pozíciu. Predstavitelia klubu si stanovili rovnaký cieľ aj teraz.

Ilustračný obrázok k článku Ambície v novej sezóne? Podľa Plandoru len tie najvyššie!
Zdroj: Webnoviny.sk

„Nemôžeme mať nižšie ambície, to by som asi doma neustál,“ povedal riaditeľ klubu Ján Plandora. Nitra sa chce rovnako ako vlani spoliehať aj na vypredanú arénu, v ktorej bola počas celej sezóny výborná atmosféra. „Samozrejme, medzi ďalšie ciele patrí spokojnosť našich divákov. Už na prípravné zápasy ich chodilo asi 1500, čo je veľké číslo. Diváci sú naši platní pomocníci a partneri,“ pokračoval nitriansky funkcionár a dodal, že klub vlani zarobil na vstupnom približne 400 000 eur.

Hľadajú obrancu

Nitrania však ešte nemajú kompletný káder, posledné prípravné zápasy odhalili slabiny v defenzíve. „Trochu viac sme očakávali od niektorých obrancov, takže na poslednú chvíľu ešte niekoho hľadáme. Myslím si, že v útoku budeme dosť silní, aj keď ešte nie všetci hráči sú v prevádzkovej teplote. Mužstvo bude porovnateľné s vlaňajším a v útoku asi ešte lepšie, keďže prišli Slovák a Štefanka namiesto Chrenka a Segľu.“

Strhnú celý tím?

Tím by mali ťahať opäť skúsení kapitán Jozef Stümpel, obranca Dušan Milo či útočník Roman Tománek. „Staršia generácia si je vedomá toho, že je to pre nich možno posledná sezóna v extralige, takže verím, že ich výkony porastú a opäť dokážu strhnúť aj celú kabínu,“ dodal Plandora.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM