Tímea Kamenická Šport

Akrobatické kúsky v novom videu: Freerunner Martin stále udivuje!

Mladý nitriansky parkourista a freerunner prináša nové video plné akrobatických kúskov. Nejednému sa z toho, čo Martin predvádza zatočí hlava.

Ilustračný obrázok k článku Akrobatické kúsky v novom videu: Freerunner Martin stále udivuje!
Zdroj: YouTube.com

Martin Šimora je talentovaný mladík, o ktorom sme vám už v minulosti priniesli viac článkov. Freerunningu sa venuje už deväť rokov a práve šport bol cestou k novým priateľstvám, cestovaniu, zábave aj jeho aktuálnej práci.

Mladý freerunner teraz prichádza s novým video, v ktorom zachytáva prierez jeho rokom 2015. Ide o zostrih nových záberov, ktoré pochádzajú z jeho posledných tréningov vonku. Preliezačky na detských ihriskách, stromy v parku, budovy, zábradlia, to všetko dokáže Martin využiť pri vykonávaní svojho umenia. Často stačí len trávnatý povrch, na ktorom predvádza neuveriteľné kúsky.

Na svojom youtube kanáli prináša svojim fanúšikom aj jednoznačný odkaz: „Či už je to freerunning, parkour, workout, alebo iný šport, venujte sa tomu (začnite), snažte sa na sebe pracovať a zlepšovať sa. Možno je práve šport kľúčom k vášmu šťastiu (okrem iného aj zdraviu), to ale nezistíte, kým to neskúsite. Obklopujte sa tými správnymi ľuďmi ! Buďte sami sebou, to je môj odkaz pre vás.“

Pozrite si nové video mladého talentovaného športovca, pri ktorom vám padne sánka.

Môže vás zaujímať:

Martin (24) si vie užívať život: Na nitrianskom kúpalisku predviedol parádne kúsky! VIDEO

VIDEO: Mladý freerunner Martin (24) to opäť roztočil. Triky a cvičenia s priateľmi v uliciach Nitry!

Akrobatické kúsky v novom videu: Freerunner Martin stále udivuje!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM