Tlačové správy

Aby vaše auto nezmenilo majiteľa: Majte istotu a navštívte túto pobočku v Nitre

Čo robiť, aby sa nemuseli báť o krádež auta? Do Nitry prišla firma, vďaka ktorej nebude mať žiaden zlodej šancu.

Ilustračný obrázok k článku Aby vaše auto nezmenilo majiteľa: Majte istotu a navštívte túto pobočku v Nitre
4
Galéria
Zdroj: PR

Zabezpečovací systém VAM – to je riešenie toho, aby vaše vozidlo nezmenilo nedobrovoľne majiteľa. Čim je VAM systém špecifický? Ide o 6-cestný elektomechanický zabezpečovací systém, ktorý sa postará o to, aby bolo vaše auto odolné voči rôznym rušičkám, čítačkám či prenosnému servisnému diagnostickému prístroju. Zlodeji nevymenia ani kľúčovú skrinku, riadiacu jednotku, palubnú dosku alebo prevodovku.

Cenovo dostupný

VAM systém je cenovo dostupný a vhodný pre každý typ vozidla. Poľahky si tak zabezpečíte svoje Audi, BMW, ale aj Škodu či Fiat. Okrem toho má oproti poisteniu výhodu v tom, že cenu za namontovanie tohto systému zaplatíte len raz. Nemusíte sa teda báť pravidelných mesačných či ročných poplatkov alebo viazanosti. Navyše montážou tohto systému nestratíte nárok na záruku.

Nová pobočka v Nitre

Spoločnosť VAM system po pobočke v Bratislave, Prahe a Kalnej nad Hronom od októbra 2017 otvára pobočku už aj v Nitre. Ak to však na západ Slovenska máte od ruky, technici z VAM system vám zabezpečovací systém namontujú kdekoľvek na Slovensku.

Viac o tom, prečo by ste sa mali rozhodnúť pre zabezpečovací systém VAM, si prečítajte na stránke: www.autoalarm-vamos.sk, alebo zavolajte na číslo 0902 846 888.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM