Rastislav Búgel Krimi

3 nehody, 6 zranených. Búrka vyčíňala, nešťastia sa kopili

Niekoľko dopravných nehôd sa v Nitre stalo počas jedinej búrky. Zranilo sa 6 ľudí, niektorí skončili v nemocnici. Smolu mala chodkyňa, pracovníci jadrovej elektrárne a mladá mamička.

Prvá nehoda sa stala na križovatke ulíc Farská a Mostná v centre mesta. Dve ženy v dvoch rozdielnych autách do seba vrazili. Jedna z nich niesla v aute malé dieťa, tomu sa však nič vážne nestalo. Vodičky si vzájomne skrížili cestu a tá vychádzajúca z vedľajšej cesty nedala druhej žene prednosť. Ako informuje portál televízie JOJ, v druhom aute sedela tehotná žena, tú po nehode okamžite previezli do nemocnice.

Len o niekoľko metrov ďalej sa stala ďalšia dopravná nehoda. Na križovatke ulíc Kmeťkova a Wilsonovo nábrežie. Vodič Ľudovít (68) tu zrazil 78-ročnú Gertrúdu idúcu z kostola. Ta bola len niekoľko metrov za prechodom. Ako informuje portál noviny.sk, žena mala Ľudovítovi skočiť pod kolesá. Aj Gertrúda (78) skončila so zraneniami v nemocnici.

Ďalšia nehoda sa počas rovnakej búrky stala len niekoľko kilometrov od jadrovej elektrárne v Mochovciach. Jej zamestnanci sa viezli domov keď zrazu dostali šmyk a skončili v jarku. Auto sa následne ešte niekoľkokrát prevrátilo. Všetkých štyroch talianskych zamestnancov elektrárne previezli na vyšetrenia do nemocnice v Nitre.

**Viac informácií ako aj videoreportáž si môžete pozrieť na **[link=http://kri­mi.noviny.sk/ne­hody/13–09–2012/tri-nehody-v-nitre-a-okoli-6-ludi-skoncilo-v-nemocnici.html]strán­ke noviny.sk[/link]

Nitra24.sk/no­viny.sk Foto: Ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM