Monika Földešiová Iné športy

12-ročný Tibor si podal starších hráčov

Okresný stolnotenisový zväz v Nitre a stolnotenisový klub Nitra 08 za podpory mesta Nitry usporiadali v telocvični na SPŠ na Cabajskej ul. turnaj pre 16 najlepších hráčov z okresných súťaží v Nitre zo sezóny 2010/2011.

Aj keď sa na poslednú chvíľu niekoľko hráčov ospravedlnilo, na turnaji sa zišla veľmi silná konkurencia a nebola núdza o napínavé momenty a vzrušujúce súboje. Turnaj sa začal skupinovým systémom, v každej zo štyroch skupín nastúpili proti sebe štyria hráči. Dvaja najlepší z každej z nich postúpili do štvrťfinále, kde sa už pokračovalo k.o. systémom. Bez jedinej prehry na celom turnaji triumfoval najmladší účastník, dvanásťročný Tibor Špánik, ktorý ešte v predchádzajúcej sezóne obliekal dres MŠKST Mojmírovce, teraz už hráč ŠOG Nitra. Vo finále si poradil s domácim matadorom Milanom Babicom, keď v piatom sete preukázal za stavu 9:9 istejšiu ruku. Z rúk predsedu OSTZ Martina Velčického si prebral peňažnú odmenu a pohár za víťazstvo. V súboji o tretie miesto triumfoval čeľaďan Jozef Minár, ktorý si poradil s najstarším účastníkom turnaja Jaroslavom Pappom. Turnaj bol výborným spestrením začínajúcej sa novej stolnotenisovej sezóny.

[color=#ff0000]­Výsledky[/color] Štvrťfinále: J. Jančo st. –** J. Minár** 1:3, M. Babic – J. Cvetanov 3:1, T. Špánik – P. Papírnik 3:0, M. Varga – J. Papp 1:3.

Semifinále: M. Babic – J. Minár 3:1, **T. Špánik **– J. Papp 3:1.

O 3. miesto: **J. Minár **(Čeľadice) – J. Papp (ŠOG Domino Nitra) 3:1.

Finále: T. Špánik (ŠOG Nitra) – M. Babic (STK Nitra) 3:2.

[color=#0000ff]­Rozhovor s víťazom turnaja a najmladším talentom nášho regiónu vám prinesiem v krátkom čase.[/color]

12-ročný Tibor si podal starších hráčov
1
Galéria
turnaj v stolnom tenise
40
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM